Om os

Vi er en vokalgruppe fra Aarhus, som synger rytmisk vokalmusik

De eneste instrumenter, vi bruger, er vores stemmer, og hvad der ellers kan fremhæve rytme eller stemning som f.eks. klap, knips eller rasleæg. repertoiret spænder vidt inden for rytmiske genrer som soul, jazz, pop og rock, og vi er lige begejstrede for klassikere som mindre kendte eller helt nye numre.

Vi giver nærværende og intense koncerter og vi nyder at inddrage og underholde vores publikum. Vores gruppe består af 18 engagerede sangere fordelt på stemmerne bas, tenor, alt og sopran samt beatbox.

Musikalsk ledelse

Soul Mates ledes af Aase Collin, som også skriver de fleste af gruppens arrangementer. Collin er cand.mag. i Musik og Dansk og har undervisnings- og korledererfaring fra forskellige højskoler, efterskoler og musikskoler, hvor hun bl.a. har undervist i sang og musik. Hun har desuden undervist i solosang og ITP ved Afdeling for Musikvidenskab, Aarhus Universitet. I Aarhus har Collin bl.a. ledet korene Walk Right In, Rechoirment, Vocal Stuff, Hot Hits og har siden 2004 stået i spidsen for Soul Mates. Collin har desuden selv sunget i vokalgruppen Foreign Affair.